Harper's Bazaar Srbija

Calvin Klein lansira kampanju kojom podržava LGBT zajednice

Calvin Klein je predstavio novu reklamnu kampanju #ProudInMyCalvins snimljenu u saradnji sa OutRight Action International, dobrotvornom organizacijom koja se zalaže za prava članova LGBT + zajednice.

Foto-sesiji su prisustvovali manekenka i glumica Ama Elsesser, poznata po filmu „Mid90s“, fotograf MaryV, umetnik i aktivista Chella Man, Pablo Wittar i glumac Tommy Dorfman, koji je igrao u Netfliksovoj seriji “13 Reasons Why“.

Kampanju je osmislio Ryan McGinley, sarađujući sa L’Uomo Vogue, Abercrombie & Fitch i mnogim drugim brendovima i publikacijama. Takođe je radio na snimanju nedavne saradnje Beyoncé i adidas-a, posvećene ponovnom lansiranju branda pevačice Ivy Park.

Kao deo svoje podrške LGBT + zajednici na koju je uticala pandemija koronavirusa, Calvin Klein će podržati OutRight Action International, kao i dve druge neprofitne organizacije, onePULSE Foundation i PFLAG National.

Podsetimo da je u februaru Calvin Klein pokazao novu sezonsku kampanju linija donjeg veša i teksasa. Glumila je manekenka Kendall Jenner, Hunter Schafer, pevač Justin Bieber, reper Lil Nas X i pevačica SZA.

Najnovije