Harper's Bazaar Srbija

Cate Blanchett u elegantnom mornarskom outfitu stigla u Veneciju

Pre nego što se podigne zavesa na 77. filmskom festivalu u Veneciji, italijanski grad je već dočekao prve poznate ličnosti.

Otvaranje festivala je započelo predstavljanjem ovogodišnjeg žirija, čiji je deo je niko drugi do Cate Blanchett, stara poznanica crvenog tepiha. Dolaskom u Lido, Blanchett nas je podsetila zašto je smatraju jednom od najelegantnijih žena na planeti. Glumica je investirala u nautički stil, a stajling je upotpunila najelegantnijim modnim dodacima.

Blanchett je nosila široke bele pantalone koje je kombinovala sa belom košuljom i tamnoplavim blejzerom. Stajling je upotpunila torbom Valentino Garavani, dok okrugle sunčane naočare koje je nosila pripadaju istoj modnoj kući. Njen nakit bila je narukvica u vidu lanca i predimenzionirani prsten. Konačno, glumica je odlučila da zaveže maramu na lice umesto klasične zaštitne maske.

Interesovanje za pojavljivanje Cate Blanchett na crvenom tepihu uvek je veliko, međutim, oskarovka je jasno stavila do znanja da namerava da smanji broj izlazaka.  

 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cate blanchett (@cate_blanchettofficial) onSep 1, 2020 at 12:01pm PDT

Ukoliko vam se dopao stajling Cate Blanchett investirajte u bele pantalone, belu košulju, teget blejzer i sunčane naočare. Predloge pogledajte u galeriji fotografija.

harpersbazaar.gr

Najnovije