Harper's Bazaar Srbija

Kaftan studio predstavlja nove IT jakne

IT jakne su deo stalne postavke Kaftan studija i za njih postoji lista čekanja zbog unikatnog procesa njihove izrade.

Fantastični uspeh koji je postigao Kaftan studio sa dizajnom IT jakni potvrdio se u nekoliko navrata, IT model je odavno postao njihov statement komad omiljen kod modnih znalaca i svetski poznatih stilista. IT jakne Kaftan studija nosile su globalno poznate zvezde, kao što su legendarna Chaka Khan, Jordyn Woods, glumice Natalie Martinez, Brenda Song, Marina Ruy Barbosa, kao i supruga oskarovca Mahershala Ali-a producentkinja i glumica Amatus Sami Karim, na editorialima i snimanjima za magazine Variety, Lofficel, Harper’s Bazaar, Mod, Elle i mnogim drugim.

Od svog osnivanja Kaftan studio je fur free modni studio, a njihove IT jakne su postale svojevrsna zamena za krzno. Pod etiketom Made In BIH, Kaftan studio predstavlja osveženje i u svoju stalnu postavku IT jakni sada dodaje i dva nova modela sa pepito i leopard uzorkom. 

S obzirom da se materijal izrađuje ručno, već postoji lista čekanja za IT jaknice koje su fuzija couture i ready to wear, a čije bogatstvo posebno dolazi do izražaja prilikom kretanja. Još jednom se potvrđuje da su Kaftan studio IT jakne pravi modni HIT! 

Photo and Video: Edvin Kalić
Art Direction: Kaftan studio
Model: Iman Cukojević
Styling: Lejla Graho
MakeUp: Maja K. Talović
Hair: Meliha H. Višća 

@kaftanstudio

Najnovije