Harper's Bazaar Srbija

Louis Vuitton kolekcija kao pravi vesnik leta

U ime tie-dye Speedy tašne, molimo vas da ostanete kod kuće…

I dok je početak proleća definitivno protekao bez mnogo ljudi na ulicama i prilike da pokažemo svoje novostečeno modno umeće, ne možemo se pomiriti sa činjenicom da je i leto, potencijalno otkazano. Verujemo da zajedno sa nama i vi žudite za bezbrižnim danima pod suncem, bez mera distanciranja, sredstva za dezinfekciju, maski i rukavica. Mnogi od nas ostaju kod kuće i samo maštaju o lepim dainma, nadajući se da će leto sa sobom doneti talas promena.

Kako bismo vam pomogli da maštate još lepše, predstavljamo vam novu Louis Vuitton Escale kolekciju. Inspirisana odmorom na moru i tradicionalnim japanski shibori tekstilima, ona predstavlja sve ono što zaslužujemo nakon ove simulacije karantina. Ako ova kolekcija postoji, leto je sasvim sigurno tu, odmah iza ugla.

Sa vrećastim bermudama, bikinijima i šeširima koji su ukrašeni LV monogram dezenom, set glomaznih šnala za kosu i pink obojene aviator naočare prava su asocijacija leta. Ready-to-wear komadi i obuća dolaze u formi predimenzioniranih pidžama i Breton štrafti, dok su u ponudi sasvim nove varijante najpoznatijih Louis Vuitton silueta – Neverfull tote, Keepall, Speedy i Neo Noe.

Koliko god moda bila frivolna usred globalne pandemije, ne možete reći da vam ova kolekcija ne budi makar malo radosti.

Cela kolekcija je već sada dostupna za kupovinu putem zvaničnog sajta brenda.

D.Ć.

Najnovije