Harper's Bazaar Srbija

Ostvarite svoje trkačke i fitnes ciljeve uz UA HOVR Phantom 2

UA HOVR Phantom 2 je poslednja evolucija Phantom serije patika, dizajnirana da vam pomogne da ostvarite svoje ciljeve.

Bez obzira na to da li ste tek počeli da trčite ili želite da dodate nekoliko kilometara nedeljnom treningu, novi UA HOVR™ Phantom 2 je naša najsvestranija patika za trčanje do sada i dizajnirana je da vam pomogne da ostvarite svoje ciljeve ove jeseni.

UA HOVR Phantom 2 prati stope prethodnih UA HOVR Phantom modela uz unapređeni dizajn i funkcionalne karakteristike u tri ključna segmenta: amortizacija, osećaj na stopalu i planovi treninga putem aplikacije UA MapMyRun. Nov, rastegljiv oblik koji prijanja uz stopalo kao čarape; mekan i čvrst srednji deo; i izdržljiv, fleksibilan spoljašnji đon su ono zbog čega je UA HOVR Phantom 2 najbrži, najudobniji unapređeni model do sada. A ako ste rešili da istrčite svoj najbrži kilometar ili da istrčite kilometar bez zaustavljanja, MapMyRun ima personalizovane planove treninga koji će vam pomoći da to i uradite.

VIŠE UA HOVR = VEĆI OSEĆAJ ENERGIJE

Više UA HOVR amortizacije znači veći povraćaj energije i blago postavljen korak. Zahvaljujući tome, kada trkač dotakne trotoar, sve što oseća je odskočna udobnost. UA HOVR platforma postiže savršenu ravnotežu udobnog đona i responzivnosti, tako da trkač dobija potrebnu podršku bez narušavanja brzine. UA HOVR Phantom 2 pruža mekaniji osećaj i ima ugrađenu postavu inspirisanu uloškom na postavi biciklističkog šorca, što trkačima pruža udobnost od prvog koraka.

PRIANJA KAO ČARAPA UZ SVEOBUHVATNU UDOBNOST

Anatomski dizajnirana peta, prozračniji gornji deo i unapređeni pleteni materijal obezbeđuju prianjanje poput čarape. Peta se spušta niže nego kod prethodnih modela tako da udobno prianja oko članka, što olakšava navlačenje i svlačenje patike. Mekani, rastegljivi gornji deo obavija stopalo SpeedForm 2.0 unutrašnjim đonom i oblikovanim srednjim delom, što obezbeđuje amortizaciju i potporu. Gornji materijal na nožnom i prednjem delu stopala prilagođen je perforacijama, zbog čega je prozračniji, pa stopala ostaju hladna dok trčite.

PAMETNIJE I JEDNOSTAVNIJE TRČANJE

Za mnoge sportiste trčanje je deo treninga koji bi rado izbegli. Under Armour je ciljao na pametnije i jednostavnije trčanje za ugodnije iskustvo uz planove treninga za sve što zacrtate. Trenirajte pametnije uz holističke planove treninga koji se dinamički prilagođavaju vašem napretku. Ovi planovi treninga pomažu da se svaki cilj – bilo da je vremenski za određenu razdaljinu, regulisanje težine ili ujednačeno trčanje – raščlani na dostižne ključne tačke.

DNK PROIZVODA:

Neutralna patika za kraće, brže trčanje

26,5 mm peta / 17,5 mm prednji deo / 9 mm nagib

Težina muškog modela (veličina 9): 327 grama

Težina ženskog modela (veličina 7): 262 grama

UA HOVR Phantom 2 patike su dostupne na LINKU

Najnovije