Harper's Bazaar Srbija

Otkrijte Desmond & Dempsey x H&M letnju kolekciju 2020

Modna kuća H&M udružuje se s luksuznim brendom Desmond & Dempsey iz Londona kako bi predstavili žensku kolekciju odeće Desmond & Dempsey x H&M.

Kolekcija sadrži ležernu dnevnu odeću sa širokim rasponom ležernih, ali elegantnih haljina, kaftana i drugih letnjih komada, a sve je izrađeno od laganih tkanina.

Supermodele Toni Garrn i Saffron Vadher u kampanji Desmond & Dempsey x H&M fotografisala je Clara Balzary. Za stajling je bila zadužena Lisa Lindqwister.

„Oduševljeni smo što lansiramo našu saradnju sa H&M. Ovo je prvi put da odlazimo van spavaće sobe, tako da smo uzbuđeni kada vidimo naše otiske „u divljini“. Voleli smo da sarađujemo sa H&M timom i oduševili smo se time koliko je čitav proces bio intiman. Nadamo se da će nova kolekcija sada svima doneti boju, radost i osećaj lakoće “- izjavila je Molly Goddard, suosnivačica i kreativna direktorka brenda Desmond & Dempsey.

Kolekcija evocira na odmarališta u Australiji, tlo boje terakote i lagane vibracije. Svi lični dodiri zaista ovu kolekciju čine posebnom.

Najnovije