Harper's Bazaar Srbija

REDValentino SS21 – Pierpaolo Piccioli donosi dah nezavisnosti novom kolekcijom

Nova kolekcija koju je dizajnirao Pierpaolo Piccioli predstavljena je na potpuno novoj digitalnoj platformi.

Dah obnove, želja za promenom, otkrivanje drugačije perspektive onoga što nam je već poznato; To je ono što nova REDValentino kolekcija za sledeće proleće donosi. U digitalnoj prezentaciji kolekcije, modeli su izašli na ulice rimskog područja Esquilino, tražeći avanturu, a fotografisao ih je italijanski fotograf Niccolo Berretta.

Estetika i stilski kodovi brenda ostaju isti, ali ovoga puta ne oklevaju da svoje prisustvo učine mnogo dinamičnijim. “So RED” elementi, kao što su mašne i karneri osveženi su novim proporcijama, materijalima i kombinacijama i postaju simboli koji privlači pažnju i ističe ženstvenost. Paleta boja kreće se u tonovima bele, crne i ružičaste, ne propuštajući „eksplozije“ jarko narandžaste i zelene.

„Mislim da je ove sezone vreme da se REDValentino izvede na ulice, da se otkrije novi osećaj autentičnosti i nezavisnosti“, kaže umetnički direktor Pierpaolo Piccioli. „Želim da napravim garderobu za cool, slobodne i nezavisne devojke“.

Prezentacija kolekcije održana je na potpuno novoj internet platformi, gde će ostati nedelju dana za sve koji žele da je istraže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by REDValentino (@redvalentino) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by REDValentino (@redvalentino) on

Najnovije