Harper's Bazaar Srbija

Rihanna najavljuje povratak revije Savage x Fenty

Revija Savage x Fenty uskoro će se održati i postaje bolja nego ikad.

U objavljenom video zapisu, Rihanna je najavila vesti o predstojećoj reviji Savage x Fenty, na kojoj će se pojaviti neka veoma velika imena. Pevačica – čije su ekstravagantne revije stvorile neke od modnih trenutaka o kojima se najviše govori poslednjih godina – otkrila je detalje spektakla koji će se održati 2. oktobra i biće emitovan na mreži.

U video snimku podeljenom na Instagram nalogu brenda, Rihanna je otkrila da će revija biti emitovana isključivo na Amazon Prime. Pevačica je takođe otkrila temu revije, koja će ići pod sloganom “sorry not sorry” – i sadržaće muziku nekih od najpoznatijih umetnika na svetu – pojaviće se Travis Scott, Miguel, Rosalía, Bad Bunny, Mustard, Roddy Rich i Ella Mai.

Pored ovih muzičara, postoji i mnoštvo drugih lica sa A liste koja će se pojaviti na modnoj pisti. Do sada su potvrđena sledeća imena; Lizzo, Demi Moore, Cara Delevigne, Bella Hadid, Will Smith, Christian Combs, Irina Shayk, Big Sean, Paris Hilton, Normani, Rico Nasty, Chika, Erika Jayne, Laura Harrier, Paloma Elsesser, Shea Coulee, Miss 5th Ave i Jada Essence Hall.

Rihanna je prošlogodišnjom revijom dokazala da raznolikost na pisti uvek ostavlja veliki utisak. Proslavila se po tome što je kreirala raznovrsnu i osnažujuću modnu kolekciju i predstavila reviju koja je daleko od nekih tradicionalnijih prezentacija donjeg veša, koje su kritikovane zbog nedostatka raznolikosti, posebno kod tipova tela žena.

harpersbazaar.com 

Najnovije