Harper's Bazaar Srbija

Samouverena Serena Williams u novoj kampanji Stuart Weitzman proleće/leto 2020

Teniska šampionka je novi svetski ambasador brenda.

Najavljujući novu ulogu Serene Williams kao globalnog ambasadora brenda, Stuart Weitzman je objavio fotografije nove reklamne kampanje za proleće/leto 2020, u kojoj će biti predstavljeni novi modeli sandala sa kaiševima, cipele sa visokom potpeticom i mokasine.

Snimljena od strane Ethana Jamesa Greena, reklamna kampanja pokazuje samopouzdanje Serene Williams na terenu i van njega.

„Sada je više nego ikad trenutak da se fokusiramo na nadu i krenemo napred“, objasnila je svoju novu ulogu globalni ambasador brenda. “Želim da žene bilo koje generacije budu inspirisane na to, korak po korak.”

Nastavljajući dobrotvorni rad Stuarta Weitzmana sa neprofitnim globalnim partnerstvom Vital Voices Global, Williams je pomogla da se izaberu dve organizacije koje vode žene, a koje pružaju podršku ugroženim zajednicama tokom pandemije koronavirusa. Sage Ke’alohilani Quiamno, suosnivač Future For Us, i Ashlee Wisdom, osnivačica Health In Her HUE, predstavljaće sledeće poglavlje inicijative Stuarta Weitzmana.

Pogledajte novu kampanju proleće/leto Stuarta Weitzmana sa Serenom Williams.

Najnovije