Harper's Bazaar Srbija

Svečano zatvoren filmski festival u Dovilu: CHANEL & Madame Figaro

46. američki filmski festival u Dovilu je svečano zatvoren.

11. septembra, drugu godinu zaredom, CHANEL je održao glamuroznu večeru u saradnji sa magazinom Madame Figaro, slaveći kraj 46. američkog filmskog festivala u Dovilu, kao njegov zvanični partner od 2019.

Šezdeset gostiju, uključujući predsednice žirija Vanessu Paradis i Rebeccu Zlotovski sa svim članovima žirija, kao i ekipe takmičarskih filmova, okupile su se oko bioskopa u vili Le Cercle nakon prikazivanja filma „DNA“ filmske rediteljke Maïwenne.

Kako su gosti stigli, atmosfera je odmah postala topla i svečana u dvorištu sa DJ-em i prijateljicom kuće, Amandine de la Richardière, zaduženom za muziku.

Francusko-engleski kuvar Daniel de la Falaise kreirao je gurmanski meni koji je poslužen nešto kasnije: karpaćo od svežeg paradajza, breskve i bosiljka kao predjelo, file i boranija sa pečurkama i pire krompirom kao glavno jelo i blago ljuti Goldrush kompot od jabuka za desert.

Svi su bili zaista srećni što su se okupili jedne ekskluzivne noći nakon tužne godine u kojoj je većina događaja otkazana zbog pandemije.

Kako su izgledali ambasadori brenda Chanel pogledajte u galeriji fotografija: 

foto:Chanel

Najnovije