Harper's Bazaar Srbija

Tijana Žunić predstavlja novu kolekciju

Mlada žena inspirativnog stila. Upravo nju predstavljaju fotografije rađene za novu kolekciju dizajnerke Tijane Žunić

Ona je uzbudljiva, spontana i veruje u sebe. Svoj stav jasno iskazuje, a tajna njene privlačnosti je besprekoran stil koji je čini jedinstvenom. To je devojka kakvu prikazuje nova kolekcija dizajnerke Tijane Žunić.

Ova sezona rezervisana je za odela naglašenih ramena koja svojom preciznošću u formi daju siluetu koja imponuje ženskoj figuri. Nepretenciozna elegancija krasi haljine iz nove kolekcije koje su dizajnirane tako da ih je lako nositi u različitim prilikama. Materijali poput svile i viskoze sastavni su deo kolekcije, a upravo oni daju posebnu dozu ekskluzivnosti i luksuza i pružaju osećaj samouverenosti i prijatne ležernosti.

Tim brilijantnih fotografa, Danilo&Sharon, koji je radio celu kampanju, uspeo je da na najbolji način prikaže jednu mladu poslovnu ženu stilski pripremljenu sa svaki deo svog dana.

Blagi retro prizvuk uz moderne i prečišćene forme u stilskom prikazivanju istaknut je frizurom koja je delo talentovane Maje Stanišić i šminkom sjajne Ene Jović, a mlada Petra Perović bila je izvrsna u ulozi modela.

Kampanju prati i kratka video priča koja je vizuelno upotpunila celokupnu ideju.

Najnovije