Ekskluzivno predstavljena kolekcija MOSCHINO [TV] H&M

Dugo očekivana kolekcija MOSCHINO [TV] H&M konačno stiže u Srbiju i u našu prestonicu donosi ulični stil devedesetih godina upakovan u maštu glavnog dizajnera brenda MOSCHINO, Jeremyja Scotta.

Veliki broj poznatih ličnosti i VIP zvanica, kao i mnogih drugih, okupio se u autentičnom prostoru bivše fabrike tekstila na Dorćolu, gde su imali priliku da među prvima vide i kupe komade iz ove kolekcije. Kako su originalnost i jedinstveni modni izraz glavni atributi ove kolaboracije, njena zaštitna lica su muzička zvezda, Jelena Karleuša i Slobodan Veljković Cobi, producent i reper.

“Dobro je poznato da je Moschino jedan od mojih omiljenih brendova tako da sam zaista bila presrećna kada sam čula za ovu saradnju sa H&M-om. MOSCHINO [TV] H&M kolekcija je, kao što možete da vidite, izvanredna, odiše smelošću, moćna je i itekako se pronalazim u Jeremyjevoj viziji stila. Uopšte se ne osećam kao zaštitno lice već kao inspiracija, jer svaki komad kao da je pravljen baš za mene! Kombinacija koju večeras nosim odražava ono što ja i jesam i iza čega čvrsto stojim“, izjavila Jelena Karleuša.

Jeremy Scott, aktuelni dizajner kuće MOSCHINO, uspeo je da na trenutak vrati vreme i da kožnim i zlatnim motivima, ponovo probudi stritvajb 90ih i pop-glamur uz dosta svetlucavih i provokativnih detalja koji su atributi nove MOSCHINO [TV] H&M kolekcije.

“Već neko vreme pratim Jeremyja i dopada mi se to što radi. Uvek je inovativan i puno pažnje posvećuje detaljima, pa ni ova kolekcija nije izuzetak. Muzika koju ja radim je moderna i smela kao i estetika koja prati MOSCHINO [TV] H&M kolekciju koja se savršeno poklapa sa mojim viđenjem mode u 21. veku. Ono što se meni najviše dopada je to što u ovoj kolekciji ima komada koji su veoma udobni i nosivi, a meni je to najvažnije“, rekao je Cobi.

Ekskluzivna MOSCHINO [TV] H&M kolekcija, biće u prodaji od 8. novembra u H&M radnji u Knez Mihailovoj ulici.

Pročitaj još iz kategorije Šoping