Jeremy Scott slavi prijateljstvo i različitost u MOSCHINO [TV] H&M lookbook-u

Kreativni direktor modne kuće MOSCHINO Jeremy Scott odlučio je da za potrebe slikanja MOSCHINO [tv] H&M kolekcije okupi svoje prijatelje kako bi pokazao da su pozitivnost, ljubav i različitost u srcu ove kolekcije, koja stiže 8. novembra u H&M prodavnicu u Knez Mihailovoj.

"Šta god da dizajniram, uvek mislim na svoje prijatelje. MOSCHINO [tv] H&M lookbook je kao žurka, slavi zabavu, dinamičnost, kreativnost i energiju ljudi i kolekcije", rekao je Jeremy Scott.

"Sviđa mi se kako je Jeremy uhvatio duh kolekcije u lookbook-u. Ona govori glasno i jasno za sve one koji vole da se zabavljaju, bez obzira na to ko su i odakle su", izjavila je Ann-Sofi Johansson, kreativna savetnica u kompaniji H&M.

Lookbook su uradili Jeremyjevi dugogodišnji saradnici - fotograf Marcus Mem i stilistkinja Carlyne Cerf de Dudzeele.

Noseći MOSCHINO [tv] H&M kolekciju visoke energije, sa sve MOSCHINO pop-glamurom, uličnim stilom i humorom, u lookbook-u se između ostalih pojavljuju i asistentkinja Jeremyja Scotta kao i njegov najbolji prijatelj, direktor za odnose sa javnošću i komunikacije kuće MOSCHINO.

H&M je za Instagram Stories, Snapchat i iMessenger pokrenuo i MOSCHINO [tv] H&M GIF stikere kako bi korisnici mogli da prave vlastiti sadržaj. Pored animiranih logotipa i oznaka iz kolekcije,  postoje i GIF-ovi Jeremyja Scotta kako širi ljubav iz kolekcije.

Pročitajte još

Pročitaj još