Sportina Group otvorila 4 nove radnje u Novom Sadu

Sportina Group je 15.novembra otvaranjem 4 radnje: XYZ, ARMANI EXCHANGE, PARFOIS i ESPRIT stigla i u Promenadu, novi tržni centar od kojeg se puno očekuje u Novom Sadu. Tako je sada sa ukupno 28 radnji Sportina Group prisutna u 14 tržnih centara širom Srbije nudeći kupcima jedinstveno modno iskustvo.

XYZ Premium Fashon Store veličine oko 500 kvadratnih metara nudi kupcima najprestižnije modne brendove čime pokriva premium i luxury segment. XYZ koncept donosi luksuzno okruženje u shopping centru, a ujedno i u Novi Sad dovodi najnovije trendove iz svetskih modnih prestonica. Sam koncept radnje nudi mnogo više od kupovine.

Armani Exchange radnja veličine oko 200 kvadratnih metara je treća radnja u Srbiji. Ovaj značajni modni brend iz Armani Groupe, je stigao i u Novi Sad upravo zahvaljujući Sportina Group-i kao prvom frašiznom partneru za Evropu. Namenjen je mlađoj populaciji, sa fokusom na italijanski chic unutar ležerne, svakodnevne mode.

Esprit radnja veličine 250 kvadratnih metara je isto tako treća radnja ovog brenda u Srbiji, i prva u Novom Sadu, verodostojnog kvaliteta. Esprit kolekcije karakteriše odličan kvalitet, slobodne i moderne kreacije, dominiraju prirodni materijali i odgovorna proizvodnja.

Parfois radnja sa modim dodacima je veličine oko 100 kvadratnih metara i predstavlja šestu radnju Sportine Group na srpskom tržištu. Kolekcije šalova, satova, tašni, nakita i drugih modnih dodataka se u radnjama Parfois brzo dopunjuju, što je garancija da obilazak Parfois prodajnog mesta prolazi u dinamičnoj modnoj atmosferi.

Pročitajte još

Pročitaj još