Ušće & Ti!

Želimo vam da i dalje kreiramo trendove zajedno.

Happy B-day Ušće Shopping Centar!

Senzacionalnom 3D PROJEKCIJOM NA VODI započeta je proslava UŠĆE 10. rođendana. Ekskluzivu da sa javnošću prvi podele uzbudljivi snimak projekcije i da uživaju u nesvakidašnjem događaju, a povodom proslave UŠĆE jubileja, imala su poznata imena domaće digital scene Anastasija Grujić, Nichim Izazvan, Una Krlić, Dušan Petrović, Jasmina Aleksandrov, Anastasija Đurić i Jovana Koković.

UŠĆE je 10 godina najuspešnija šoping destinacija u regionu i sinonim za kupovinu, zabavu, avanturu, ali i modne trendove. U čast obeležavanja prvog jubileja i 10. rođendana UŠĆE Shopping Centera, u nedelju, 31. marta organizovana je i modna revija kroz koju je prikazano 10 trendova za sezonu proleće – leto 2019. Vodeći prolećni trendovi za 2019. nam donose eksploziju boja i unose novu udobnost u svakodnevnicu jer su klasične smart-biznis odevne kombinacije dopunjene udobnim lifestyle, pa čak i running sportskom obućom.

„Kada smo pre deset godina otvorili vrata UŠĆE Shopping Centera, otvorili smo vrata i novom univerzumu u kojem želje postaju stvarnost. On je postao naš saveznik u izgradnji sopstvenog stila, prečica do najsvežijih modnih noviteta, ulaznica u svet avantura i novih tehnologija, riznica mesta za druženje i zabavu na kojima degustiramo jela različitih svetskih kuhinja, ispijamo najbolje kafe i gledamo najaktuelnije filmove. Kao mesto za sve želje i jedino mesto u Beogradu gde se ostvaruje svaka zamisao, UŠĆE je sinonim i za pozitivnu energiju, radoznalost i otkrivanje novih znanja. Otvorenog uma, spremni da uvek istražujete, dozvolite da vas UŠĆE u godini u kojoj slavi svoj jubilej iznova iznenadi i izmami vam osmeh na licu“, izjavila je Nevena Martinović, PR menadžer centra uz poziv svima da ne propuste veličanstvenu Ušće rođendansku proslavu.

Tokom mesec dana proslave, posetioce će na svakom ćošku čekati raznolik zabavni sadržaj inspirisan najlepšim uspomenama koje su kreirane tokom 10. godina u Ušću, šoping centru koji je tokom svih ovih godina pomerao granice, kreirao trendove i pružao inspiraciju.

Pročitaj još iz kategorije Šoping

10 komada iz Zare koje sada možete kupiti upola cene

Iako proleće zvanično nije počelo, brendovi počinju da predstavljaju svoje nove kolekcije i sezonsku odeću, što znači da ćemo zimske komade loviti po sniženim cenama.

Spremne za proleće

Sa prvim zracima sunca, nestrpljivo iščekujemo proleće i novu modnu sezonu! Prošla godina naučila nas je mnogo čemu, između ostalog, pametnijem odabiru odevnih komada. Nova normalnost je pred nama a mi biramo ključne komade za poslednju nedelju sunčanog nam februara. I da, Bazaar 7 vas očekuje i sledeće nedelje. Stay tuned!

Otvoren najveći Nike shop u Istočnoj Evropi

Najveći Nike shop u Istočnoj Evropi zvanično je otvoren u TC Galerija Belgrade na prvom spratu, a poznati brend je ovom prilikom predstavio potpuno novi koncept koji nudi jedinstvene usluge dostupne samo u Galeriji.

Zeleno, volim te, zeleno – 12 neodoljivih komada koje možete kupiti odmah!

O da, zelena će ovog proleće dobiti svojih pet minuta! Ekscentrična i vedra, posle revija za proleće/leto 2021. zelena dominira i pravo je modno osveženje.

Stigao je Ultraboost 21 i sa sobom nosi neverovatnu energiju

Sport ima posebnu moć da transformiše živote ljudi. Iz tog razloga, popularni sportski brend adidas veliku pažnju posvećuje razvoju patika za trčanje, a nova silueta ULTRABOOST 21 Triplle Yellow donosi energiju za pokretanje pozitivnih promena. U vreme kada je ceo svet pogođen pandemijom koronavirusa, trčanje je nešto što veliki broj ljudi održava u pokretu, daje im novu energiju i pomaže im da ostanu pozitivni.

30 sjajnih ideja za savršen poklon za Dan zaljubljenih

Ljubav se uvek mora slaviti, posebno u ovim neizvesnim vremenima.