Harper's Bazaar Srbija

8 najboljih modnih trenutaka iz Netflix serije „Halston“

Sinonim za Studio 54 i disko doba, život američkog modnog dizajnera zabeležen je u novoj seriji koja je premijerno prikazana proteklog vikenda.

Roy Halston Frowick, tvorac istoimenog luksuznog lifestyle brenda, jedan je od najuticajnijih američkih modnih dizajnera svih vremena, čije nasleđe i danas živi.

U čast američke mode, Netflix je objavio njihovu novu seriju Halston, koja je premijerno prikazana 14. maja, predstavljajući putovanje kroz njegovo carstvo i život. Ova serija vodi publiku kroz put njegovog brzog uspona, razotkrivajući razne mitove. Na kraju, iza svake priče o uspehu stoji borba – što je jasno svakome ko se uključio u prvu epizodu serije.

Prva epizoda „One sees Halston“ predstavlja dizajnera kada je bio domaćin istorijske modne revije u Versaju. Stvarajući veze, uspeo je da sastavi tim koji je pomogao da se njegovi dizajni transformišu u šljokičaste haljine i kaftane po meri koji su ukrali šou. Zapravo, njegovo stvaranje nove tkanine “Ultrasuede” kojoj kiša ne može ništa, postalo je ostvarenje modnog sna svakog stanovnika Njujorka.

Serija se odvija sekvencijalno, usredsređena na više Halstonovih uspeha, poput parfema sa suzama, kao i na borbu za uravnoteženje ličnog života sa profesionalnom karijerom.

U galeriji pogledajte nekoliko najboljih fashion momenata iz nove serije.

foto:harpersbazaararabia

Najnovije