Dakota Johnson otkrila bizarnu stvar sa snimanja “Fifty Shades Freed” filma

Dakota Johnson se u svakoj seksi sceni nalazi u centru pažnje. Međutim, koliko sve to izgleda privlačno na filmu, toliko nije ni malo ugodno na snimanju istih.

Čak i nakon dva snimljena filma triologije “Fifty Shades of Grey”, glumica priznaje da scene u spavaćoj sobi sa kolegom Jamie Dornanom i dalje znaju da budu neugodne. “Nije ni malo opušteno, niti zabavno. I nikada nije postalo lakše snimati ih”, rekla je glumica. Čak joj nije pomogao ni veš koji je morala da nosi tokom snimanja. “Morala sam da nosim nešto poput tangi koje su imale lepak kako bi se držale skroz uz kožu. To u stvari nije lepak, već samo nešto lepljivo, kao zaštita za grudi, samo u formi donjeg veša.”

Na žalost, glumica je morala da koristi super lepak kako bi sve stajalo na mestu: “Taj lepljivi sloj bi se tokom vremena skinuo, tako da sam morala da stavljam super lepak kako mi ne bi spale. I još sam morala dva para da nosim.” Na svu sreću, ništa joj nije ostavilo trag na koži, niti ju je bolelo. “Nije bolno, u stvari osećaj je kao da ne nosite ništa... Ali valjda je lakše jer mislite da ste pokriveni. Skroz bizarno!”

Ali, izgleda da se sve ovo isplatilo jer je već u prvoj nedelji novi nastavak filma dobio ogromnu posećenost i popularnost u bioskopima!

foto: profimedia

V.R.

Pročitaj još iz kategorije Film & TV