Harper's Bazaar Srbija

And Just Like That… stiže nam druga sezona serije!

Izgleda da nismo spremni da napustimo "Sex and the City" univerzum.

Sinoć je HBO objavio da veoma uspešan nastavak “Seks i grada”, pod nazivom “And just like that”, dobija svoju drugu sezonu. Serija nam je prikazala glavne junakinje Carrie Bradshaw, Charlotte York i Mirandu Hobbes (bez Samanthe Jones) u 50-im godinama, i njihov život u postpandemijskom Njujorku.

Prema zvaničnom saopštenju za štampu, And Just Like That… imala je najjači debi od svih HBO Max serijala do sada, a pored glavnog producenta Michael Patrick Kinga, i Sarah J.P., Cynthia Nixon i Kristen Davis biće izvršni producenti serijala.

„Oduševljen sam i uzbuđen što mogu da ispričam još priča o ovim živahnim, smelim likovima koje igraju ovi moćni, neverovatni glumci“, rekao je King u izjavi povodom obnavljanja serije. „Činjenica je da smo svi oduševljeni. I tek tako… naš seksualni život se vratio.”

And Just Like That… postao je pokretač mnogih razgovora čim je debitovao u decembru. Prva sezona imala je nekoliko trenutaka koji su izmestili kulturu serije, uključujući smrt Mr. Biga (koju su pratile I optužbe protiv glumca Chris Notha za seksualno napastvovanje), odsustvo Samanthe Jones, odlazak Stanforda Blatcha usled smrti glumca Willie Garsona i, naravno, uvođenje lika Che Diaz, koji je podstakao Mirandu da preispita svoju seksualnost.

A šta nas tek očekuje u drugoj sezoni? Jedva čekamo da vidimo! Do tada podsetimo se u našoj galeriji najupečatljivijih momenata iz prvog dela serije.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.Mišović

Najnovije