Nastavlja se Project Runaway

Sve što treba da znate o novoj sezoni.

Godine 2017. se popularna emisija, nakon 16 sezona, završila. Dve godine kasnije, modna serija dobija svoj nastavak sa ciljem da se “fokusira na diverznost i evoluciju modne industrije u eri digitalizacije”.

Za početak, supermodel Karlie Kloss (koja je zamenila Heidi Klum) neće samo biti domaćin emisije, već i izvršni direktor. Tima Gunna, čija je fraza “Make It Work” činila veliki deo serije, zameniće Christian Siriano koji je ujedno i pobednik četvrte sezone i jedan od dizajnera koji je najviše uspeo. Urednica Elle magazibna, Nina Garcia će ostati i dalje kao jedan od članova žirija, a njoj će se pridružiti Brandon Maxwell. Ovoj “stalnoj trojci” će se svake nedelje pridružiti novi gost iznenađenja, a koliko se za sada zna, moći ćemo da vidimo Cardi B, Dappera Dana, Danielle Brooks i Marni Senofonte.

Pošto će highlight nove sezone biti diverznost, možemo očekivati dizajnere iz različitih mesta na svetu, a ovo se takođe odnosi i na modele. Dizajneri će se boriti za nagradu od 250 hiljada dolara, a izazovi će se bazirati na društvenim mrežama, brzoj modi i online kupovini.

V.R.

Pročitaj još