Ocean 8 trejler: film koji ne možemo da dočekamo

Ova godina će biti obeležena izvanrednim filmovima, a među njima je i “Ocean 8” koji ćemo moći da pogledamo početkom juna.

Galvna glumica je Sandra Bullock, koja igra Debbie Ocean, sestru Dannyja Oceana kojeg je u prethodnim filmovima igrao George Clooney. Prema trejleru i priči verujemo da je Danny mrtac, ali kada se svi poigravaju jedni sa drugima – ništa nije nemoguće.

Warner Brother je ovako objasnio plot filma: “ Pet godina, osam meseci, 12 dana i dalje... Toliko je Debbie Ocean bilo potrebno da smisli plan za najveću pljačku u svom životu. Ona zna kako će uspeti – tim najboljih u svom polju, počevši od njene partnerke u zločinu Lou Miller (Cate Blanchett). Zajedno angažuju specijaliste: jevelirku Amitu (Mindy Kaling), Constance (Awkwafina), eksperta za ograde Tammy (Sarah Paulson), hakerku Nine Ball (Rihanna) i modnu dizajnerku Rose (Helena Bonham Carter). Meta je luksuzna dijamantska ogrlica od 150 miliona dolara koju će nositi svetski poznata glumica Daphne Kluger (Anne Hathaway), a koju će moći da ukradu na najvećem događaju godine – Met Gala balu. Plan je odličan, ali će sve morati da ide besprekorno ako tim želi da upadne i da uspe.”

Jedva čekamo! U nastavku pogledajte trejler i pogledajte o čemu se radi:

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još