Once Upon A Time In Hollywood debitovao na Filmskom festivalu u Kanu

Film koji je dobio najviše ovacija.

Novim film poznatog režisera Quentina Tarantina, “Once Upon A Time In Hollywood”, premijerno je prikazan na Filmskom festivalu u Kanu, nakon čega je dobio ovacije koje su trajale neverovatih sedam minuta! Radnja filma je smeštena u Holivudu 1969. godine i otkriva priču o kaskaderu i glumcu čiji se životi prepliću sa porodicom Manson. Zvzde filma su Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Al Pacino, Kirt Russell i Dakota Fanning.

Dugo očekivani film je, kao celina, dobro prihvaćen od strane kritika, dok je publika neumorno tapšalačitavih sedam minuta, kako navodi “Deadline”. Jedina kritika je bila vezana za nedovoljno ženskih uloga. Iako je trejler predstavljen početkom nedelje iz njega ne možemo ništa konkretno saznati, zbog čega ovaj film vredi staviti na listu “filmova za gledanje”. Tarantino je zamolio kritičare da ne otkrivaju bilo kakve detalje, kako bi svi ostali mogli u njemu da uživaju u potpunosti.

Da se podsetimo, Quentin Tarantino je pre 25 godina po prvi put u Kanu predstavio svoj film “Pulp Fiction” koji mu je doneo prestižnu nagradu Palm d’Or.

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još

O ovim poznatim ličnostima se trenutno snimaju filmovi - i jedva čekamo da ih pogledamo!

Uvek smo voleli filmove koji su snimljeni po istinitoj priči jer nam oni daju uvid u živote likove o kojima smo do sada samo čitali.

Šta gledamo u avgustu: Novi filmovi i serije na Netflixu koje ne želimo da propustimo

Ovog leta morate da nađete način da sebi ispunite slobodno vreme tako da se maksimalno opustite – a za to su vam potrebne samo dve reči: Netflix i chill (Ipak 3, ups).

Predviđamo: 6 filmova sa Filmskog festivala u Kanu koji će biti veliki hit u 2021!

Lineup 74. Filmskog festivala u Kanu doneo nam je fantastičan mjuzikl u kom glumi Adam Driver, kao i najnoviju vizuelnu poslasticu Wesa Andersona.

Od Martina Scorsese-a do Romana Polanskog: 10 esencijalnih neo noir filmova

Prilično smo sigurni da Pulp Fiction, Velikog Lebovskog i Blade Runner ne biste stavili u istu kategoriju, pogotovo ne onu koja podrazumeva “noir”. Međutim, oni i te kako pripadaju istoj kategoriji, tačnije istom žanru.

Helen Mirren, Marion Cotillard i Carla Bruni: 10 najboljih stajlinga sa otvaranja kanskog filmskog festivala

Nakon otkazivanja koje se dogodilo prošle godine, te nakon brojnih pomeranja - tokom večeri 06. jula svečano je otvoren legenadarni festival koji slavi filmsku umetnost već 74 godine, ali i onu nezaobilaznu modnu.

Umesto kokica: Najzdravije grickalice za gledanje filma

Ovih dana, vreme je promenjivo, a to je odličan razlog da ostanemo kod kuće i organizujemo filmski maraton za koji još uvek nismo mogli da nađemo vremena.