Once Upon A Time In Hollywood debitovao na Filmskom festivalu u Kanu

Film koji je dobio najviše ovacija.

Novim film poznatog režisera Quentina Tarantina, “Once Upon A Time In Hollywood”, premijerno je prikazan na Filmskom festivalu u Kanu, nakon čega je dobio ovacije koje su trajale neverovatih sedam minuta! Radnja filma je smeštena u Holivudu 1969. godine i otkriva priču o kaskaderu i glumcu čiji se životi prepliću sa porodicom Manson. Zvzde filma su Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Al Pacino, Kirt Russell i Dakota Fanning.

Dugo očekivani film je, kao celina, dobro prihvaćen od strane kritika, dok je publika neumorno tapšalačitavih sedam minuta, kako navodi “Deadline”. Jedina kritika je bila vezana za nedovoljno ženskih uloga. Iako je trejler predstavljen početkom nedelje iz njega ne možemo ništa konkretno saznati, zbog čega ovaj film vredi staviti na listu “filmova za gledanje”. Tarantino je zamolio kritičare da ne otkrivaju bilo kakve detalje, kako bi svi ostali mogli u njemu da uživaju u potpunosti.

Da se podsetimo, Quentin Tarantino je pre 25 godina po prvi put u Kanu predstavio svoj film “Pulp Fiction” koji mu je doneo prestižnu nagradu Palm d’Or.

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još