Porodica Versace ne odobrava novu sezonu American Crime Story serije

 

Kako se svakim danom približavamo dugo očekivanoj novoj sezoni ACS serije koja se ovog puta fokusira na život i ubistvo čuvenog dizajnera Giannija Versacea, sve se više kontraverzi diže oko nje.

Ono što je sve posebno iznenadilo jeste što je nedavno porodica Versace objavila izjavu u kojoj upozoravaju fanove da nemaju ništa sa novom sezonom American Crime Story serije. “Versace porodica ni u jednom trenutku nije odobrila, imala učešće, niti bilo šta slično sa serijom koja je o smrti Giannija Versacea. Pošto Versace nije odobrio knjigu na kojoj se serija delom bazira, niti je bio uključen u pisanju scenarija, ova sezona se može smatrati pravom fikcijom”, napisala je porodica Versace.

Serija se bazira na knjizi “Vulgar Favors” koju je napisala kolumnista magazina Vanity Fair, Maureen Orth. Porodica Versace nije jedina koja ima negativan stav prema seriji, jer je i Giannijev nekadašnji partner Antonio D’Amico, koga igra Ricky Martin, nazvao seriju “smešnom”, kao i da su neke scene apsolutno netačne.

Tokom TCA novinarske turneje koja je održana u novembru prošle godine, Ryan Murphy je rekao da će uvek postojati određene stvari koje će se predstaviti na drugi način kako bi izgledale dovoljno emotivno, što je slučaj i sa ovom serijom.

foto: FX

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još