Harper's Bazaar Srbija

Premijera III sezone Emily in Paris: Iznenađenje na crvenom tepihu

Apsolutno svi pričaju o dolasku Kim Catrall u Pariz.

Ko čeka dočeka, a svi jedva čekamo da počne III sezona Netflixove serije Emily in Paris! Maksimalno kritikovana zbog nevesele karakterizacije likova, manjkavosti u radnji i plasiranja svih mogućih stereotipa o Francuzima i Amerikancima, serija je osvojila srca ljudi širom sveta čim se pojavila na popularnom streaming servisu i oborila sve rekorde gledanosti. 

Publika je podjednako uživala u modi – kostime za glavnu junakinju, ali i ostale likove, radila je čuvena Patricia Field, kao i u Parizu, gde je zaista snimana serija. I treća sezona, koja će se na Netflixu emitovati 21. decembra, uspela je da zainteresuje širu javnost, pa se preksinoć na premijeri treće sezone, koja kreće sa emitovanjem 21. decembra, na platou ispred Théâtre des Champs-Élysées, okupio veliki broj obožavalaca. A kad je crvenim tepihom prošetala jedna specijalna gošća, ceo svet je stao. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix France (@netflixfr)

Ruku pod ruku sa Darrenom Starom, kreativnim tvorcem i piscem ovog ostvarenja, na crveni tepih ušetala je KIm Cattral, široj javnosti poznata kao najomiljenija junakinja iz Seksa i Grada, Samantha Jones. 

S obzirom na to da je u seriji And Just Like That…, koja predstavlja nastavak Seksa i grada, izostanak Samanthinog lika objašnjen njenom selidbom u London – zbog poslovnog angažmana, na društvenim mrežama razvijaju se brojne teorije o tome kako bi upravo ona mogla da bude potencijalna šefica mlade Emily. Postoji još jedna caka – na kraju prve sezone And Just Like That… Carrie Bradshaw, glavna junakinja Seksa i grada, završava u Parizu i šalje poruku Samanthi Jones, pokušavajući da dogovori susret.

Pogledajte u galeriji neke od najlepših modnih izdanja sa premijere III sezone serije Emily in Paris – u Parizu. 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

 

Najnovije