Snima se film o Olivieru Rousteingu

Kreativni direktor modne kuće Balmain, dobiće svoj dokumentarni film u kome će glavni fokus biti njegov lični život, ali i karijera.

“To će biti prelepa poruka, biće to velika stvar. Foksuiraće se na probleme sa kojima sam se susretao tokom puta do mesta na kojem sam sada, rad i kritike”, rekao je dizajner koji je usvojen, otvoreno gej i koji je ušao u istoriju jer je na mesto čuvene kuće došao sa samo 24 godine. Imati svoj dokumentarac sa 32 godine je prilično neobično, što i sam Olivier priznaje, ali kada uzmete u obzir koliko je toga prošao sa samo toliko godina, shvatate da je tu u pitanju velika priča.

Kada je došao na mesto kreativnog direktora modne kuće Balmain, postao je najmlađi kreativni direktor u Parizu od Yvesa Saint Laurenta i drugi u istoriji mode. Sa 4.9 miliona pratilaca, takođe je i jedan od najpraćenijih francuskih dizajnera na Instagramu koji redovno upotrebljava tu prednost u korist modne kuće.

Dokumentarni film će režirati isti tim koji stoji iza filma “Valentino: Las Emperor” i pretpostavlja se da će biti predstavljen početkom sledeće godine.

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još