Gucci Places – aplikacija kreirana za sve ljubitelje mode i putovanja

Luksuzna modna kuća Gucci je još jednom odlučila da sve iznenadi novim digitalnim projektom.

“Gucci Places” je aplikacija koja će vas voditi na sva mesta koja trenutno ili su nekada inspirisala kreativnog direktora Alessandro Michelea, kao i loakcije koje imaju veliku važnost za istoriju brenda.

Kroz ovu aplikaciju će korisnici dobijati push-notifikacije kada se približe nekom "Gucci mestu". Kada se korisnik nađe na tom mestu, ima mogućnost da se čekira i osvoji bedž koji je poseban za svaku lokaciju. Ova aplikacija u stvari mnogo podseća na popularnu igru “Pokémon Go”, samo što je modernija, šik i dosta skuplja jer se obeležena mesta nalaze svuda u svetu.

“Ideja ove aplikacije je da ohrabri i pokrene ljude ka otkrivanju interesantnih i neočekivanih priča i pojedinosti o ovim mestima, kao i da na taj način postanu deo Gucci društva”, otkrio je brend. Naravno, modna kuća će lansirati proizvode koji su povezani sa “mestima” i samom igrom. Prvo mesto koje će biti predstavljeno se nalazi u Četsvortu u Derbiširu, Engleskoj, gde se trenutno održava izložba modne kuće i u kojoj je fotografisana cruise reklamna kampanja.

Pored bedževa, korisnici će takođe moći da istraže mesta kroz fotografije, poruke, video snimke, ali i organizovane događaje.

Foto: Gucci

V.R.

Pročitaj još iz kategorije Putovanja & zabava