Harper's Bazaar Srbija

Posetite bajku: Hotel Nolinski pripremio je posebnu ponudu

Posle pandemije - u Pariz!

Uprkos činjenici da su granice i dalje zatvorene, niko nam ne može zabraniti da maštamo i sanjarimo o putovanjima…

Štaviše, vizuelizacija je jedan od najjačih alata za približavanje snu. Putovanje u Pariz bi definitivno trebalo da bude na spisku vaših maštarija – kao vid večernje meditacije, zamišljamo sebe kako šetamo vrtom Tuileries, uživamo u francuskom vinu i spavamo u luksuznoj sobi hotela Nolinski Paris.

Zašto baš Nolinski Paris?

Povodom 240 godina postojanja, Maison Chaumet udružio se sa hotelom Nolinski i pripremio posebnu ponudu., koja uključuje ekskluzivnu privatnu posetu istorijskoj vili na Place Vendome, gde se čini da je vreme stalo.

Atmosferu buržoaskog Pariza možete osetiti u velikim salonima, a posebno Šopenovom, koji je naveden kao istorijsko nasleđe. Svoj posebni dan možete završiti sa dva spa tretmana La Coline u hotelskom spa centru. Ukoliko ste avanturistički nastrojeni, Hotel Nolinski vam nudi mogućnost da iskusite sve slasti Pariza u vožnji retro motociklom sa prikolicom – vaš vozač će sa vama podeliti divne priče o pariskoj umetnosti življenja.

Ovi ljubitelji starih motocikala strastveni su putnici koji će vam pokazati najbolje i najnepoznatije kutke Pariza. U Parizu nema boljih vodiča.

Ako se snovi o Parizu ne mogu zamisliti bez šetnje Senom, predlažemo vam da posetite hotel iz kolekcije Evok – Cour des Vosges, koji vam daje mogućnost da se ukrcate na brod i vidite Ajfelov toranj iz sasvim drugačije perspektive, praćeno šampanjcem naravno. Večera u restoranu Du Palais Royal koji je nosilac Mišelin zvezdice, nameće se kao logični sled dešavanja. 

Najnovije