Skriveni afrodizijak: imanje 4 Pera

Moderni raj u prirodi smešten je na samo 40minuta vožnje, bilo da krenete iz Beograda ili Novog Sada. Nadomak Zrenjanina, veliko imanje sa voćnjakom pretvoreno je u letnje odmaralište za sve avanturiste istančanog ukusa.

Sa velikom gastronomskom ponudom i zavidnom ponudom kvalitetnog vina lako se pozicionirao za vodeću vikend destinaciju svih posetilaca.

Ni nalik na mnogobrojne salaše ili turističke komplekse, svoju prednost izgradili su spontanim i domaćinskim pristupom. Na trenutak ćete se osetiti da ste uplovili u vremeplov ali i da ste u poseti bliskom prijatelju.

' Osećajte se kao kod kuće' , domaćini vam poruče na samom prilazu, a vaše je samo da se opustite. Iz sata u sat zaljubljivaćete se iznova u vedro nebo, šum krošanja iza vas ili u nestvarni zalazak sunca.

Iskoristite i noć za poslednju čašu rashlađenog vina uz zvuke esid džeza koji dopire preko bazena. Prebrojte zvezde padalice.

Poljubite osobu do vas. Zaželite želju i budite sigurni da će vam se ostvariti. I dođite ponovo. U skriveno vreme na isto, skriveno mesto.

 

Pratite ih Instagramu www.instagram.com/4pera ili na FB-u.

Zakažite svoju posetu na : 060 544 80 44

Pročitaj još iz kategorije Putovanja & zabava