Uz ovu napravicu nikada više nećete izgubiti kofer ili putnu torbu

Luksuz na sasvim novom nivou.

Ljubitelji putovanja i jet-setteri, pripremite se za jednu neverovatnu stvar koja će vam biti i te kako potrebna za vaše putovanje i bez koje nećete moći da zamislite odlazak u neku drugu zemlju. Louis Vuitton je početkom godine predstavio "tragača" - Louis Vuitton Echo - a sada je ova spravica napokon dostupna za kupovinu.

LV Echo koristi Sigfox tehnologiju koja dozvoljava korisnicima da prate i vide gde se tačno nalazi njihov prtljag, ali i u kojem je stanju. Sve je to omogućeno uz LV Pass aplikaciju za pametne telefone. Super lagan i praktičan, traker može da izdrži na bateriji i do šest meseci, a na Sigfox servisu i do tri godine. Prema brendu, Echo traker uključuje "geolokaciju na povezanim aerodromima: loT mrežu i WiFi", ali i "senzor na svetlost koji detektuje kada se prtljag otvara".

Uz ovu stvarčicu i zahvaljujući uvek modernom i naprednom Louis Vuitton brendu, sigurnost našeg prtljaga nikada nije bila sigurnija. Uparite ga sa popularnom LV monogram torbom i spremni ste za putovanje!

V.R.

foto: Louis Vuitton, Everett Collection

Pročitaj još iz kategorije Putovanja & zabava