Fergie i Carine Roitfeld predstavile spot u čast pariske nedelje mode

Carine Roitfeld je zajednosa pevačicom Fergie kreirala video spot kako bi se proslavio kraj pariske nedelje mode, ali i svih ostalih većih modnih nedelja širom sveta. U spotu modeli nose odeću iz prolećnih kolekcija koje smo mogli da vidimo na održanim revijama.

Spot u kome možemo čuti dve numere pevačice - jednu retro "Glamourous" i novu "Tension" - nedavno je objavljen na Ferginom Vevo kanalu na YouTube-u i CR Fashion Book sajtu. Pored same Fergie, u spotu se pojavljuju top modeli koji su, kao što smo već rekli, nosili odeću iz proleće/leto 2018/19 kolekcija. Soo Joo Park je nosila Celine, Barbara Palvin Chanel kišni mantil, Ana Victoria kreacije Saint Laurent by Anthony Vaccarello, dok je Fergie nosila odeću brenda Balmain.

Pogledajte zanimljivi spot!

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još

Sasvim opravdano: Najposećenije otvaranje izložbe ove nedelje u Beogradu

Kada slikar čuven po mračnim prizorima uspe u sred dana i to onog praktično bajkovitog, osunčanog, jesenjeg - da privuče desetine eminentnih imena, koja umesto pauze za ručak na nekoj od beogradskih reka, puni strahopoštovanja nemo posmatraju raspeća, deformisane figure i sveopšte ništavilo jednog prostora, onda znate da nije reč o bilo kakvom slikaru. Reč je o slikaru čije ime budi istu količinu strahopoštovanja koliko i njegova dela, Vladimiru Veličkoviću.

Ne propustite: Četvrta samostalna izložba vizuelne umetnice Marije Maše Milanković

U Beogradu će u petak 8. oktobra biti otvorena četvrta samostalna izložba vizuelne umetnice Marije Maše Milanković.

Eksplozija boja: Zavirite u najstilizovaniji dom u Londonu

Savetnica za nekretnine Naomi Heaton transformisala je svoj dom u Londonu u upečatljiv prostor koji slavi njenu ljubav prema dizajnu i umetnosti.

Nostalgični za erom u kojoj nismo živeli kroz slikarstvo Leonida Afremova

Umetnost koja ne samo da govori 1000 reči, već i peva i pleše.

Još samo ove nedelje: 7 radova na Oktobarskom salonu koje ne smete propustiti

Ostalo je svega četiri dana do zatvaranja najznačajnijeg umetničkog događaja u regionu: 58. Oktobarskog salona (beogradskog bijenala umetnosti).

Anđelija Vujović preporučuje: Šta da čitaš, slušaš, gledaš i posetiš ove nedelje?

U novoj, redovnoj rubrici Harper's Bazaar-a naši gosti iz sveta kulture, umetnosti, mode i show bizz-a, daće vam ideju kako da na provereno kvalitetan način provedete slobodno vreme i nahranite dušu!