Nova pesma Jennifer Lopez - novi hit leta?

Juče je J.Lo predstavila muzički spot za novi singl "El Anillo", što u prevodi znači "Prsten".

Pesma ima pravi letnji vibe, inspirisan brazilskom muzikom i ritmom koji će vas naterati da zaigrate, a ujedno je i nešto sasvim drugačije što smo do sada mogli da čujemo od pevačice. Muzički spot je prelep sa bezbroj scena koje su mnoge podsetile na popularnu seriju "Game of Thrones", ali i film "Black Panther", a Jennifer je kao i uvek, u njemu izgledala senzacionalno!

Ipak, ono što je skrenulo najviše pažnje jesu reči pesme: "Nunca había sentido algo tan grande/Y me vuelve loca tu lado salvaje/Tú me has dado tanto que he estado pensando/Ya lo tengo todo, pero/¿Y el anillo pa' cuando?", što u prevodu znači: "Do sada nisam osetila nešto ovako veliko/Tvoja divlja strana me izluđuje/toliko toga si mi dao da mislim da sada imam sve, ali/kada ću dobiti prsten?" Mnogi su pomislili da pevačica daje ne tako suptilne signale za veridbu, svom momku Alexu Rodriguezu sa kojim je više od godinu dana u vezi. Međutim, ispostavilo se da nije tako.

"Nisam ja napisala pesmu", rekla je Lopezova i nastavila, "Neko ju je posebno za mene napisao, zbog čega sam pomislila da je baš zabavna. Ne zato što razmišljam o nečemu sličnom, već jer je zabavna i pustila sam je Alexu, nakon čega sam ga pitala da li je u redu sa tim - jer mislim da je baš smešna. On je skroz bio opušten, tako da... Na kraju dana, to je odlična pesma sa brazilskim fanki taktovima i jako mi se sviđa. Mogla sam sebe da vidim kako igram u videu uz nju."

Na kraju vam ostaje da pogledate video... Kako vam se čini?

Pročitajte još

Pročitaj još