Zvezde umetnici – pogodite ko je šta naslikao

Ako ste mislili da poznate zvezde imaju talenta samo za posao kojim se bave – moramo vam reći da mnogo grešite.

Mnoge zvezde, bilo da su glumci ili pevači, u svoje slobodno vreme vole da pokazuju i druge talente koje imaju, a u najvećem broju slučajeva je to umetnost, odnosno slikanje. Za mnoge poznate ličnosti se ne zna da imaju ovaj skriveni talenat, ali kada vidite njihove slike nikada ne biste pomislili da je baš ta zvezda uspela tako nešto da naslika. Neke su pravi profesionalci, dok su drugi talentovani na poseban način. U svakom slučaju je njihovo viđenje određenih osoba, situacija, razmišljanja i pejzaža, na platno preneto u neverovatnim stilovima.

Danas smo odlučili da se malo zabavimo, mini igrom pogađanja! U galeriju smo postavili nekoliko slika koje su naslikale poznate zvezde, a na vama je da pogodite ko je u pitanju. Na kraju galerije vas očekuju rešenja, u koja ne sunjamo da će vas iznenaditi!

V.R.

foto: tmz.com, profimedia

Pročitajte još

Pročitaj još

Preplitanje prirode i duše u drugoj smaostalnoj izložbi Vere Vuksanović

Vera je ponela fotoaparat na odmor i njime uhvatila pejzaže: plaže, drveće, kamen, nebo. Međutim danas su ti predeli pomešani sa morskom vodom, s kojom je film došao u kontakt kad je Verina ćerka Zoe ispustila aparat. Iako je bilo iznenadno i možda neprijatno u trenutku, fotografije koje sada imamo su preklop tog momenta i drugih sećanja, koji se ne bi mogao desiti nikako drugačije.

Sasvim opravdano: Najposećenije otvaranje izložbe ove nedelje u Beogradu

Kada slikar čuven po mračnim prizorima uspe u sred dana i to onog praktično bajkovitog, osunčanog, jesenjeg - da privuče desetine eminentnih imena, koja umesto pauze za ručak na nekoj od beogradskih reka, puni strahopoštovanja nemo posmatraju raspeća, deformisane figure i sveopšte ništavilo jednog prostora, onda znate da nije reč o bilo kakvom slikaru. Reč je o slikaru čije ime budi istu količinu strahopoštovanja koliko i njegova dela, Vladimiru Veličkoviću.

Ne propustite: Četvrta samostalna izložba vizuelne umetnice Marije Maše Milanković

U Beogradu će u petak 8. oktobra biti otvorena četvrta samostalna izložba vizuelne umetnice Marije Maše Milanković.

Eksplozija boja: Zavirite u najstilizovaniji dom u Londonu

Savetnica za nekretnine Naomi Heaton transformisala je svoj dom u Londonu u upečatljiv prostor koji slavi njenu ljubav prema dizajnu i umetnosti.

Nostalgični za erom u kojoj nismo živeli kroz slikarstvo Leonida Afremova

Umetnost koja ne samo da govori 1000 reči, već i peva i pleše.

Još samo ove nedelje: 7 radova na Oktobarskom salonu koje ne smete propustiti

Ostalo je svega četiri dana do zatvaranja najznačajnijeg umetničkog događaja u regionu: 58. Oktobarskog salona (beogradskog bijenala umetnosti).