Najnovija NIKE SHIELD oprema za trčanje prošla je test u ekstremnim uslovima

Poznati brend NIKE ovog vikenda oduševio je sve ljubitelje trčanja NIKE RUN SHIELD trkom. Četrdeset najboljih trkača, koji su se plasirali dan pre na kvalifikacionoj trci, u nedelju 8. decembra imalo je priliku da, na NAVAK-u, među prvima u Srbiji testira najnoviju NIKE SHIELD tehnologiju za trčanje. Oni su kroz simulaciju snega, kiše, vetra i leda mogli sami da se uvere u kvalitet ove opreme nove generacije. U svemu tome, pomogla im je poznata fitnes influenserka Nela Bunčić, koja je ujedno i zaštitno lice nove kampanje zajedno sa sportistima Olgom Danilović, Strahinjom Jovančevićem, Đurom Fiskulturom i glumicom Mionom Marković.

Superiorna SHIELD tehnologija čuvala je trkače od svih vremenskih nepogoda sa kojim su se susreli tokom NIKE RUN SHIELD događaja. Ova oprema vrhunskog kvaliteta obezbeđuje zaštitu tokom snega i kiše, hladnoće i pomaže u uslovima smanjene vidljivosti. Materijali od kojih je napravljena razvijeni su tako da odolevaju vlažnim i hladnim vremenskim uslovima, pružajući maksimalni komfor pri trčanju. Pored toga, trkaći više neće morati da se brinu oko svoje vidljivosti u mraku jer su specijalno dizajnirani reflektujući detalji na opremi vidljivi sa velike udaljenosti – čak i po magli.

Najbržim trkačima, koji su nagrađeni NIKE SHIELD opremom, isplatio se sav uložen trud, a kolekciju možete pronaći u svim NIKE radnjama širom Srbije.

Kako to izgleda kada Nike i Dior udruže snage, pa nastanu senzacionalne patike, pogledajte ovde.

Pročitajte još

Pročitaj još