Tajne dobrog izgleda Adriane Lime

Adriana Lima je jedna od najpoznatijih svetskih modela koja od svog prvog pojavljivanja na modnoj pisti važi za najzgodniju ženu na svetu. U nastavku saznajte kako uspeva da održi tako dobru figuru, iako najviše voli da jede slatkiše i isprobava novu hranu... 

Treninzi

Adriana je otkrila da voli da jede slatkiše, ali i da zbog toga dosta trenira. U omiljene treninge ubraja boks, ali se u poslednje vreme foksuira na cirkularni trening i trčanje. Pošto dosta putuje, voli da isprobava novu hranu, što može naškoditi njenom telu. “Suština je u balansu i održavanja aktivnosti tela. Ako imam teretanu u hotelu, probudiću se ranije i odraditi manji trening na brzinu, ili ću otići na trčanje kako bih videla mesto u kojem sam”, rekla je Adriana. Takođe kaže da je preskakanje kanapa, minimum 10 minuta, idealno za sagorevanje kalorija.

Ishrana

Iako, kao što smo već rekli, voli da jede slatkiše, svakodnevna ishrana joj se bazira na smotijima, svežem voću i povrću. Uz obroke bogate raznovrsnim namirnicama, često konzumira i prirodne domaće čajeve koji joj, kako kaže, čiste organizam. “Organizam mi ne reaguje isto otkako sam postala majka, pa moram da treniram još više i jače da bih ostala u dobroj formi i imala liniju kakvu imam.”

Savet za sve mame koje žele da se vrate u formu

“Ne budite previše grubi prema sebi i slušajte svoje telo – ono će vam reći kada je spremno za ponovno treniranje”, savetuje Adriana. Takođe je dodala da treba da daju sve od sebe i isto tako ne oduzimaju telu potrebne nutrijente rigoroznim dijetama jer se sve to odražava na energiju i treninge u negativnom smislu.

Kakvoj hrani ne može da odoli

Brazilskoj, a naročito “feijoada” ručku (obrok sa pasuljem, teletinom i svinjskim mesom) koji najviše voli da sprema. Čokoladne torte takođe ulaze u obzir i nikada joj nije dosta slatkiša...

Pročitajte još

Pročitaj još