Trenirajte kao Victoria’s Secret anđeli

Uz pomoć aplikacije na svom telefonu, možete trenirati kao poznate manekenke i postići izgled kakav želite.

Kako se bliži velika godišnja ervija Victoria’s Secret brenda, manekenke, poznatije kao “Anđeli”, uveliko su počele sa prirpemama za ovaj događaj. Jedna od ključnih stvari koje manekenke moraju da rade da bi pripremile telo za hodanje po modnoj pisti i predstavaljanje novih komada jeste vežbanje. P. Volve je fitnes metoda koju Romee Strijd, Hannah Ferguson, Blanca Padilla i mnoge druge manekenke obožavaju i preporučuju svima. Metod je kreirao Stephen Pasterino iz Njujorka, a da bi dame širom sveta mogle da koriste njegove vežbe kao da ih on vodi, kreirana je aplikacija.

Vežbe su idealne za sve vrste vežbača, od početnika do onih iskusnijih i kako ih je jedan od modela opisao, njih čini spoj fizičke terapije sa funkcionalnom naukom i pokretima koji “otvaraju kukove” radi aktiviranja i izgradnje određenih delova tela. U stvari, P.Volve se fokusira na mikro-pokrete koji ne zahtevaju trbušnjake ili čučnjeve, ali se odnose na podizanje tegova i samim tim zatezanje tela koje ne dovodi do preteranog rasta mišića.

Na aplikaciji koju možete skinuti za vaš telefon, nalazi se preko 75 videa sa vežbama (koji se mogu filtrirati prema tipu tela, trajanju i omogućenoj opremi), tako da ćete lako iz svog doma moći da vežbate poput popularnih “Anđela”.

V.R.

naslovna: Victoria's Secret

Pročitaj još iz kategorije Dijete & Fitnes