„Zabranjena“ hrana Jennifer Aniston

Poznata glumica voli da eksperimentišei teži ka isprobavanju novih beauty proizvoda, rutina za vežbanje i različitih namirnica. Međutim, kao i svi mi, ima svoje limite.

U jednom nedavno objavljenom intervjuu, Jennifer je otkrila nekoliko činjenica o njenoj ishrani i uz to dve namirnice koje nikada ne bismo mogli da pronađemo u njenoj kuhinji. Ona je priznala da apsolutno ne podnosi cveklu i kavijar. “Cvekla nikada nije u mom frižideru; zaista nisam njen fan. Takođe nećete naći ni kavijar. Ne možete sakriti taj čudan ukus koliko go d ljudi govorili da mogu. JEdnostavno ima s**nje ukus”, rekla je Jennifer.

Zanimljiva činjenica je da je na njenom venčanju sa Bradom Pittom bilo dosta kavijara, ali verujemo da je glumica birala sve ostalo osim toga. U istom intervjuu je otkrila da zahvaljujući svežem povrću i voću, jajima i proteinima održava svoj bezvremeni izgled kože, kose i tela. “Uvek u taperver posudama imam iseckano sveže povrće. Takođe, tvrdo kuvana jaja su uvek odlična opcija, kao i glavica zelene salate. Takođe uvek imam neki protein poput belog mesa.” Za nju je zdrava ishrana ključna stvar za dobar izgled, pa samim tim kaže za sebe da voli da void računa o hrani koju unosi i hidriranosti tokom čitavog dana.

Pročitajte još

Pročitaj još