Frizura u stilu Victoria’s Secret anđela

I dalje smo pod utiskom Victoria’s Secret revije koja je održana u Šangaju, a posle detaljnog analiziranja njihovog stila, poželeli smo da saznamo kako uvek imaju tako dobru frizuru...

Njihove savršeno stilizovane lokne, volumen i gustina kose nas uvek zasene na svakoj reviji, ali i van nje. Poznate anđele retko kada možemo da vidimo sa ravnom kosom bez sjaja, pa smo došli na ideju da otkrijemo kako im to uspeva...

Prvi korak je da investirate u dobar fen za kosu. Sa jakim fenom koji će vam je ispraviti pre nego što počnete da je uvijate četkom, moći ćete da stilizujete kosu kako ste oduvek želeli i to bez mnogo muke.

Kada osušite kosu, nanesite na nju sprej za stilizovanje i upotrebite ovalnu četku srednj veličine za uvijanje pramenova (u njihovom slučaju se koristi GHD Curve Classic Curl četka). Manje pramenove uvijajte oko četke i vucite kosu u jednom pravcu – unazad. Ovi pokreti će vam dati lokne pune volumena.

Kada završite sa uvijanje, prođite kroz kosu ravnom četkom (GHD Paddle Brush), a zatim  nežno prstima prodrmajte lokne za savršeni finiš.

Na kraju je potrebno da fiksirate kosu lakom i spremni ste za pokret!

foto: Per Byline

V.R.

Pročitaj još iz kategorije Kosa