Kakvu nijansu za kosu odabrati ove jeseni?

Rita Hazan, kolorista zadužena za prelepu kosu Beyonce i Jennifer Lopez, otkriva nam nekoliko saveta za kosu.

Iako mnoge dame imaju prepoznatljivu boju kose koja savršeno kompletira njihovu ličnost, mnoge žele da na suptilan način unaprede svoju frizuru svake sezone. Zato je Rita Hazan odlučila da nam da nekoliko sjajnih saveta i otkrije jedan od najvećih trendova. Prema njoj, najveći trend će biti prirodni topli tonove kose koji se lako održavaju. Suština je da vaša boja kose bude luksuzna, ali i da je jednostavna za održavanje i ne preterano komplikovana.

Njen savet je da se izvlače pramenovi u boji karamele i meda koji će unaprediti izgled kose na suptilan način, dodati joj sjaj i dimenziju. Ona ih naziva “lažnim” jer se ne vide jasno, ali ipak imaju veliku funkciju.

Takođe ističe da se topli tonovi ovog puta ne odnose na crvenu i narandžastu boju, već na bogatiju verziju onoga što već imate. To uključuje zlatno plave tonove, puter plavu, “sun-kissed” plavu i slične, dok brinete mogu birati karamel, “toffee” i boju kestena. Crvenokosim damama savetuje izvlačenje pramenova u bakarnim tonovima.

V.R.

foto: harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još