L'Occitane's Aromachologie Nourishing – kolekcija za preporod kose

Nova kolekcija za negu kose kozmetičkog brenda L’Occitane garantuje potpuno prirodno i senzualno iskustvo – od korena do krajeva.

Da li ste znali da na dnevnom nivou izgubimo od 50 do 100 komada vlasi? To i nije toliko mnogo ako uzmemo u obzir da kosa brzo raste i da se taj “prazan prsotor” vrlo brzo popunjava, kao i da u proseku svaka žena ima oko 100 hiljada vlasi koje svakodnevno rastu od 0.3 – 0.5 milimetara u zavisnosti od zdravlja kose.

Generalno, potrebna je dobra nega koja će sprečiti preterano gubljenje kose. Jedan od najboljih načina jeste da investirate u dobre kozmetičke preparate, poput L'Occitane's Aromachologie Nourishing kolekcije. Novi proizvodi u već postojećoj Aromachologie liniji se fokusiraju na najboljoj nezi od korena do krajeva. Ono što liniju čini još posebnijom jeste ključni sastojak – ulje lista masline, koje je poznato još i kao oleuropein. Ulje iz ovog potcenjenog drveta ima sposobnost da penetrira i obnavlja vlakna kose iznutra. Lako se apsorbuje u skalp i podstiče mikrcirkulaciju koja je bitna za zdravlje cele kose. Pored toga, cela linija proizvoda ne sadrži silikon, niti druge hemikalije koje imaju negativan efekat na kosu.

Za sve dame koje imaju suvu i oštećenu kosu, preporučujemo ovu kolekciju za svakodnevno korišćenje jer će preporoditi vašu kosu u potpunosti. Počnite sa šamponom koji će očistiti skalp i celu dužinu kose, a zatim nanesite balzam. Maska je takođe obavezna jer obnavlja kosu koja je tretirana farbom i visokim temperaturama. 

Foto: L'Occitane

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još