Kristali koji leče: nova holivudska opsesija

Prema holivudskim najpoznatijim ličnostima sa A-liste, kristali su mnogo više od prelepog kamena koji krasi enterijer ili odeću.  

Sa lansiranjem prvog parfema Kim Kardashian “Crystal Gardenia”, Holivud nikad više nije izgledao “opsednuto” sa kristalima. Zvezde veruju da kristali imaju moć lečenja, pored toga što vole da ih nose kao nakit ili na odeći. Kim Kardashian je sa razlogom svoj parfem nazvala “Crystal Gardenia”, a sve je počelo od toga kada joj je prijateljica dala kristale nakon pljačke u Parizu. Ti kristali prema verovanju mogu emitovati pozitivnu energiju koja utiče dobro na raspoloženje i emocije. Njena sestra Kylie Jenner takođe veruje u moć ovog prelepog kamenja.

Lečenje kristalima je drugačije od osobe do osobe i zavisi najviše od toga šta želite da promenite u svojoj energiji. Kristali vam mogu povratiti energiju na više različitih nivoa. Prema duhovnim učiteljima, mogu očistiti negativnu energiju i odblokirati dobru, povećati njeno proticanje i povećati pozitivnu energiju. Postoje sesije u kojima se kristali stavljaju na energetske tačke na telu – čakre – i samo “lečenje” može trajati od nekoliko minuta do nekoliko sati. Naravno, kristali ne mogu ukloniti medicinsku dijagnozu. Njihov cilj je da osobu učine srećnijom i poprave joj raspoloženje. Na kraju dana, to je i jedna od najvažnijih stvari u svetu u kojem danas živimo.

Adele, Victoria Beckham, Adele, Katy Perry, Miranda Kerr, Kate Hudson i Andy Warhol takođe veruju u moć kristala i uvek imaju makar jedan kod sebe. Victoria ih drži u bekstejdžu kada nastupa, Adele ih koristi da umanji tremu, dok Miranda u svojoj tašni uvek ima makar jedan kristal koji je stalno uz nju.

Da li i vi verujete u moć kristala? Koji je vaš omiljeni kristal?

Pročitajte još

Pročitaj još