“Život je festival” – Too Faced makeup kolekcija

Šarenilo, sjaj i unikatan look – ako i dalje maštate o ovakvom izgledu, spremite se za novu kolekciju šminke poznatog brenda Too Faced. Neobična kolekcija inspirisana mističnim bićima obradovala je sve zaljubljenike u šminku.

Najistaknutiji proizvod su definitivno hajlajteri koji će uneti neverovatan sjaj u vaš celokupni izgled i učiniti da izgledate sjajnije nego ikada pre. “Suze jednoroga” ili “Snovi jednoroga” su dve nijanse koje su vam potrebne da biste zasijali gde god da se pojavite. Takođe je predstavljena i paleta hajlajtera sa još pet različitih nijansi koje se mogu upotrebiti zajedno ili odvojeno.

Takođe je predstavljen i bronzer, koji ni malo nije običan jer se i u njegovoj sredini nalazi hajlajter, što znači da ćete uz zlatni sjaj uvek imati i blagi ton ljubičaste. Zanimljivo, zar ne? Paleta senki nam nudi nijanse roze, ljubičaste, breskve i zlatne u četiri finiša: mat, bisernom, satenskom i hromiranom.

Kolekcija ne bi bila kompletna bez La Créme Mystical Effects ruževa uz pomoć kojih ćete na usnama moći da nosite suze sirena, vila, jednoroga i anđela u holografskim nijansama. One se mogu nositi samostalno ili sa Mystical Effects sjajem koji ističe holo-efekat.

Neka dete u vama nikada ne poraste uz ovu neobičnu kolekciju brenda Too Faced.

foto: Too Faced

V.R.

Pročitaj još iz kategorije Make Up