Beauty lista: maskare koje oči čine upadljivim

Novi retro trend koji se vraća u beauty trendove jesu ‘teško’ našminkane, razdvojene trepavice koje očima daju zavodljiv efekat.

Jedan od većih trendova u šminkanju koji smo mogli da primetim na revijama za proleće/leto 2018 sezonu su bile razdvojene, istaknute trepavice, čiji izgled datira iz šezdesetih godina. On se svodi na nanošenje većeg sloja maskare na gornje i donje trepavice i njihovo razdvajanje koje ih dodatno ističe i čini oči vizuelno većim.

Ipak se mnoge od nas drže podalje od prevelikih slojeva zbog kojh se stvaraju grudvice i ponekad teži izgled, ali se to može izbeći dobrom investicijom, odnosno maskarom koja može učiniti da vaše trepavice izgledaju bujnije tamnije u samo jednom ili dva sloja.

Najbitnije je da uvijete trepavice od korena ka vrhovima kako biste uspeli da postignete željeni efekat. Nakon što nanesete maskaru, četkicom razdvojite svaku trepavicu, a višak ili grešku očistite micelarnom vodom i štapićem za uši.

U nastavku vam predstavljamo naše omiljene maskare koje će vam pomoći u dobijanju dugačkih “retro” trepavica za sam kraj modne sezone.

Naslovna: buro247

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još