Brooke Shields u novoj ulozi

Sa izraženom gracioznošću Brooke Shields predstavlja oličenje uspeha, ženstvenosti i glamura, zbog čega su u kompaniji M.A.C poželeli da baš sa njom kreiraju kolekciju Beauty Icon. Brooke je istakla kako je bila polaskana ovim pozivom, a u isto vreme i presrećna. “Ovo je potpuno drugačiji projekat za mene jer nisam samo model i zaštitno lice kolekcije, već sam imala tu čast da dam kreativni doprinos njenom stvaranju i da zaista budem uključena u svaki korak celog procesa. Moja inspiracija je eksperimentisanje s klasičnim linijama i oblicima, kao i osnovnim bojama, bilo da je reč o stilu, dekoraciji ili šminkanju”, rekla je ova glumica.

Kolekcija se sastoji iz nijansi boja za dnevne i večernje prilike. Nijanse za dan su vrlo neutralne i prirodne, dok su boje za veče mnogo intenzivnije i smelije. I sama Brooke bila je oduševljena kada je M.A.C tim odlučio da istakne njenu neodlučnu prirodu, karakterističnu za horoskopski znak Blizance, i kreira i dnevnu i večernju varijantu kolekcije. 

Paleta senki od 15 nijansi obiluje zemljanim tonovima, od kojih su samo osnovne boje mat, dok ostale imaju sjaj koji pomaže da čak i na svetlosti dana zablistate kao filmska zvezda, tako da ne morate da imate bezbroj različitih paleta. Ipak, paleta za večernji izgled je intenzivnija, sa mnogo više sjaja i šljokica. Kolekcija sadrži i bronzer, rumenilo, ruž za usne i lak za nokte. Istaknute i guste obrve su zaštitni znak Brooke Shields, pa je neophodno spomenuti da kolekcija sadrži i set za obrve, koji se sastoji od bezbojnog gela sa češljićem, koji oblikuje obrve i daje im sjaj i gustinu, i braon olovke za obrve, koja će upotpuniti i definisati obrve dajući im intenzivniju mat boju.

Osim u nijansama, kolekcija se dosta razlikuje od klasičnog dizajna M.A.C pakovanja i ističe se po specifičnoj boji. Pakovanja su svetlosive boje s intenzivno narandžastim detaljima, a posebna su i po tome što je na njima utisnut potpis ove popularne glumice.

Pročitajte još

Pročitaj još