Chanel Beauty: kolekcija za isticanje prolećnog sjaja

Nakon lansiranja nove makeup kolekcije za prolećnu 2019 sezonu i Rouge Allure N°8 ruža ekskluzivno za azijsko tržište, Chanel se vratio radi predstavljanja još novih beauty proizvoda.

Predstavljena je nova Le Blanc 2019 makeup kolekcija nazvana “Pierres de Lumière de CHANEL” koja je jednostavno savršena za postizanje savršenog prirodnog sjaja.

Inspirisana svetlim dubinama minerala, nova makeup kolekcija sadrži proizvode koji su zasnovani na šljokicama i sjajnu, uključujući i “White Opal” hajlajter Poudre Lumière”, suptilno zlatno-pink šimer koji se lako može ukombinovati u svakodnevni look. Ukoliko sa druge strane želite da isprobate nove nijanse, onda je za vas odličan izbor Les Tissages De Chanel – rumenilo u dve nijanse, breskva narandžastoj “Tweed Beige” i roze “Tweed Pink” savršenoj za proleće. Za single senke Ombre Première Crème i Les 4 Ombres paletu Chanel je odabrao tople tonove. Oba proizvoda dolaze u šampanjac-bež i svetlo pink nijansama.

Ruževi i lakovi za nokte daju finalni dodir celokupnoj kolekciji. Za vaše usne ovog proleća izaberite između Rouge Allure Ink u vibrantnoj “Cornaline” i jednako upadljive “Pink Ruby” nijanse. Za kreiranje ležernog look-a, najbolje su Le Rouge Crayon de Couleur olovke, dok za manikir možete birati između “Perle de Corail” (breskva-biserna) i “Jaspe” svetle koralne boje.

Kolekcija će u prodaji biti od 28. januara.

V.R.

foto: Chanel

Pročitajte još

Pročitaj još