Chanel Beauty: prolećna makeup kolekcija namenjena ljubiteljkama sjajnog izgleda

Za prolećnu 2019 sezonu, globalni kreativni dizajner Chanel Beauty linije, Lucia Pica je kreirala liniju inspirisanu vizualnim iskustvima koje je doživela tokom puta u Japan i Južnu Koreju.

Nazvana “Vision d’asie: l’art du détail”, nova makeup kolekcija se igra sa svetlošću i bojom koja budi mladalačku energiju toplijih meseci. Bilo da je u pitanju odsjaj riblje krljušti na pijaci u Tokiju ili sjajne lampice koje ukrašavaju ulice Seula, skoro fotografsko putovanje Lucie Pice po istočnoj Aziji je poslužilo kao baza za novu liniju proizvoda.

Kao dodatak Rouge Allure Velvet i Rouge Allure Liquid Powder kolekcijama, novi ruževi dolaze u svetlim nijansama idealnim za proleće, a takođe je predsatvljen i novi proizvod – Baume Essentiel koji nam stiće u dve varijante: Transparent i Sculpting. U pitanju je hajlajter u stiku koji će suptilno definisati crte lica, dajući koži prirodan, vlažan sjaj koji se često može videti u modnim editorijalima. Kao deo prolećne kolekcije su predstavljene i paleta senki Les 9 Ombres u “Edition N2 quintessence”, Ombre Premiere Creme senka u “840 Platine Bronze” nijansi, dva Le Vernis laka za nokte i četkica za nanošenje hajlajtera.

Nova kolekcija nam stiže 7. januara 2019. godine, a to tada pogledajte kako izgleda.

Pročitajte još

Pročitaj još