Chanel Californian Travel Diary: nova make up kolekcija za jesen

Nova jesenja make up kolekcije brenda Chanel, Travel Diary, inspirisana je lepotama Kalifornije.

Lucia Pica, globalni make up dizajner Chanel modne kuće, je kreirala ovu predivnu kolekciju nakon putovanja kalifornijskom obalom u oktobru pre dve godine. Put je završila u Big Suru i to je mesto u kome je pronašla inspiraciju. “Otišla sam znajući šta moram da napravim, ali nakon prvog dana je sve počelo da izgleda slično i zato sam bila vrlo nervozna kako će ova kolekcija izgledati jer sam samo videla nekoliko boja. Ali, onda je noć počela da pada i desila se eksplozija boja”, rekla je Lucia.

Neočekivani put je rezltovao prelepom linijom koja je bogata zemljanim tonovima. Paleta kolekcije je inspirisana neverovatnim kalifornijskim zalascima sunca, nijansama okeana, peščanim plažama i divljim cvećem. Najupadljivije boje su nijanse narandžaste i teget koje se moge žene ne usuđuju da koriste kada je u pitanju šminka, a Lucia upravo to želi da promeni. Kolekcija uključuje dve kremaste senke za oči u teget plavoj i braonkastoj nijansi. U kolekciju su takođe uključene i dve palete sa četiri različite nijanse u svakoj. Pored toga se nalaze i puderi, ruževi i lakovi za nokte.

Nedavno je i održana Chanel žurka u čast kreiranja nove make up kolekcije i Lucie Pice. Događaj je održan u Capo restoranu u Santa Monici, a zabavi su prisustvovale mnoge poznate ličnosti - Amber Valetta, Kelly Sawyer, Rowan Blanchard, Laura Mulleavy, Yara Shahidi i mnogi drugi koji su pružili podršku ovoj fantastičnoj umetnici. Nova make up kolekcija će se u prodaji naći od 2. avgusta, kako na zvaničnom online sajtu, tako i u Chanel buticima.

Foto: Chanel

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još