Chanel nova prolećna kolekcija šminke: Neapolis

“Kada zatvorim oči i pomislim na Napulj, ovo su boje koje vidim...” – Lucia Pica, globalni kreativni makeup dizajner modne kuće Chanel.

Napulj: svet i senzualan, antički i moderan, besmrtan i spektakularan, istorijski i živopisan. Za prolećnu i letnju sezonu, Lucia Pica je inspiraciju proašla u svom rodnom gradu Napulju. Ovaj grad je pružio inspiraciju za boje, raspoloženje i tehnike koje nude topao, bogat i neočekivano mediteranski pristup modnoj kući.

U novoj kolekciji su predstavljeni makeup proizvodi za celokupno ulepšavanje lica: paleta senki Les Ombres 9, Ombre premiere senka sa dodatom intezivnošću, Mascara Dimensions’ u zeleno plavoj nijansi za posebno isticanje očiju, Style Yeux ajlajner koji dolazi u dve nijanse: smaragdno zelenoj i tamno zeleno-plavoj; posebno rumenilo Joues Contraste u blago roze boji; ruževi su dobili potpuno novu formulu - nalik na tempere, dok su nijanse vrlo bogate i raznovrsne - od crvene do nijanse maline, breskva-karamele i nežno plave (Rouge Allure/Rouge Allure Velvet/Rouge Coco Gloss). Rouge Allure Ink nam dolazi u dve fenomenalne klasik nijanse: mat narandžastoj i breska-roze; za nokte ćemo sledeće prolećne sezone imati prelepe opcije u pastelnim bojama, ali i vibrantno narandžastoj i žutoj.

“Nadam se da će žene biti otvorenije i spontanije sa bojama... Njihov intezitet se može menjati, tako da možete nositi suptilni dodatak boja ili kreirati intezivniji efekat.”

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još