Chanel predstavio bezvremenu makeup kolekciju: „Noir et Blanc“

Namenjena beauty minimalistima.

Chanel Beauty kolekcija za jesenju sezonu – Noir et Blanc – je dokaz da monohromatski tonovi ne moraju da budu dosadni. Kreirani u simboličnim belim i crnim tonovima sa Chanel logom na umu, linija otkriva esencijalne „bezbojne“ ali glamurozne komade. Inspirisana je životom Gabrielle Chanel, enterijerom njenog doma u Parizu i crno-belom fotografijom u kinematografiji.

„Žene misle na sve boje, osim na njihovu odsutnost. Rekla sam da crna ima sve. Bela takođe. Njihova lepota je apsolutna. u savršenoj harmoniji“, rekla je Gabrielle.

Kolekciju čine Le Gel Paillete translucentni hajlajter – svileni gel koji je inspirisan presijavajućom vodom namenjen je za dodavanje suptilnog neodoljivog sjaja, zatim dve nove Les 4 Ombres palete senki: „Noir Supreme“ sa braon toplim tonovima i „Modern Glamour“ sa hladnim tonovima srebrne, bele i mat crne; Ombre Premiere Top Coat u Penombre i Carte Blanche nijansama, Stylo Yeux vodootporne olovke za oči u crnoj i beloj, Rouge Coco Gloss sjaj u Laque Noire boji crne višnje i Crystal Clear providnoj, Rouge Allure tečni puderi u Bois de Nuit i Timeless nijansama, Rouge Allure Velvet Extreme ruževi u burgundi tonovima i na kraju, Le Vernis lakovi za nokte u crnoji beloj boji.

Kolekcija će biti dostupna od 5. avgusta!

V.R.

foto: Chanel

Pročitajte još

Pročitaj još