Charlotte Tilbury stiže u Sephoru

Otkrivamo vam velike vesti za sve zaljubljenike u šminku – mega popularni brend Charlotte Tilbury zvanično stiže u Sephora radnje.

Nakon što je osnovana pre pet godina, brend se konačno pridružuje poznatom prodajnom brendu. Charlotte je jedna od najpoznatijih makeup umetnika koji šminkaju velike zvezde, a koja je prepoznatljiva po holivudskom glamuru. Radila je sa najvećim zvezdama današnjice između kojih se nalaze i Miranda Ker, Emma Roberts, Kate Moss, Salma Hayek, Kylie Minogue i mnoge druge.

Do sada su se proizvodi istoimenog brenda umetnice mogli kupiti samo u Velikoj Britaniji i prodavnicama Harrods i Harvey Nichols, a sada je na korak bliže američkom tržištu i Kanadi, a samo je pitanje vremena kada će stići i kod nas. „Uzbuđena sam što proširujem saradnju sa brendom koji ne samo da inspiriše i ohrabruje, već i deli moju strast, inovativni duh i misiju za pružanjem samopouzdanja svakome ko želi da postigne svoje snove kroz korišćenje moći i magije šminke. Za mene je Sephora prirodna saranja zbog neverovatne sinergije između naša dva brenda. Dva revolucionarna beauty eksperta, koja pomeraju granice, ruše pravila i idu ispred svih, sada kada su zajedno će moći da dele više makeup magije sa celim svetom“, rekla je Charlotte.

Da li će i kada će stići i u našu Sephoru, ostaje samo da čekamo. Nadamo se da će to biti uskoro!

V.R.

Photo Credit: @ctilburymakeup/Instagram

Pročitajte još

Pročitaj još