Christian Louboutin metalik i nude: nova kolekcija ruževa i lakova za nokte

Christian Louboutin predstavio je novu kolekciju tečnih ruževa i lakova za nokte.

Za razliku od prethodnih kolekcija, nova beauty linija je bogata nude i metalik tonovima koji su savršeni za letnju sezonu.

Kolekcija se sastoji iz šest nude, ali ne običnih nijansi  - već sa metalik finišom koji daju posebnu notu i nostalgiju devedesetih. Novi proizvodi dolaze sa malo drugačijom formulom nego u prethodnim kolekcijama. Ovog puta, transparentni sjaj sadrži i blagi štras koji usnama daje veću punoću. Praktično, taj sjaj izgleda kao metalik sjajna folija. Ruževi nose nazive Goldissima – sjajna nijansa breskve, Preciosa – sjajna blago roze nijansa i Bronzissima – bronzano bakarna nijansa. Bočice ruževa sa poklopcima inspirisanim sirenama dolaze u potpuno zlatnoj boji, umesto sa kombinacijom zlatno-srebrne.

Goldissima i Preciosa su dva od tri nude laka za nokte. Poslednji, Irisa, je limitirana edicija laka za nokte u sivo-bakarnoj nijansi koja ima opalescentni finiš kada je na noktima. Formule ovih lakova sadrže veliku količinu pigmenata aluminijuma i opala koji će noktima dati “svemirski sjaj”.

Foto: Christian Louboutin

V.R.

Pročitaj još iz kategorije Make Up