Da li je ovo nova Urban Decay “Naked” paleta?

Nakon vesti da će prestati sa proizvodnjom jedne od najpopularnijih paleta senki, mnoge dame su se pomirile sa tužnom istinom.

Četiri meseca nakon ove vesti, ljubitelji ove senke ponovo imaju razlog za veselje jer se za debitovanje priprema nova verzija Urban Decay Naked palete, koja će nas najverovatnije čekati 2019. godine. Prema objavljenim slikama možemo videti da je paleta zadržala originalnu formu, ali sa nekoliko suštinskih promena koje je unapređuju.

Prvu seriju je predstavio niko  drugi nego popularni Instagram beauty profil @trendmood1 koji je otkrio izgled otvorene palete. Unutar nje se nalazi set od 12 neutralno-zemljanih nijansi koje pokrivaju od mat do metalik finiša. Na drugim slikama se jasno može videti ime “Naked Reloaded”, kao i neke od nijansi: “Angel Fire” – ledeno metalik, “Retro” – pink mat, “Reputation” – pin metalik,, tamnija pink metalik “Burn”, “End Game” braon amt, “DreamWeaver” srebrno-braon metalik, “Distilled” svetlija mat braon i još dve mat nijanse “Bucked” i “Boundries”.

Jedva čekamo, a vi?!

V.R.

foto: Instagram/@trendmood1

Pročitaj još iz kategorije Make Up